persse, no ei hakka tööle sTeaLth 15 / aug / 21:57
sTeaLth 15 / aug / 21:57  
Teemakson codecid. xvid nimelt.
Osad xvid filmid (ei ole filmides viga) ei tööta normaalselt - st nad tõmblevad. Iga teine kaader oleks nagu pool sekundit ees. Väga freaky. Hääl on normaalne, aga pilt peeses. See jama tuli alles mingi nädal aega tagasi suht lambist.

Olen proovinud kõik olemasolevad kodecid maha võtta ja siis ükshaaval peale panna, aga ei paista toimivat. TÄiesti nõutu olen. On kellegil peale windowsi reinstalli ja formati muid soovitusi?
 
sTeaLth 15 / aug / 21:58  
niipalju veel et mingeid nimo vms kodek pakke ei ole installinud. Kõik originaalkraam põmst umbes nii nagu lordnikon oma mingis postis kirjeldas - divxi versioonid, xvid, ac3
 
m1sterX 15 / aug / 22:08  
proovi ka erinevaid progesid... minumeelest kasutavad nad samal ajal erinveiad koodekeid või siis kasutavad samu koodekeid erinevalt...
mis ma öelda tahan ? no yx näide...

oli yx kena film, windowsi MP ei teinud muud kui näitas tyhja pilti ja mängis veic mussi, divX player näitas filmi aga 180kraadise pöördega, kõik oli pea peal (gf, mina sellest aru pole saan) samas aga BSP player näitax filmi väga hästi...

gf
 
sTeaLth 15 / aug / 22:10  
olen proovinud praktiliselt kõik pleierid ära. erinevad versid media playerist, winamp ja bsplayer kõik teevad seda värdjat tõmblevat pilti ning divxplayer paneb yldse pange ja kui ei pane siis näitab sama asja tagurpidi :S
Muudetud 1 korda, viimati 15 / aug / 22:11 sTeaLth poolt.
 
illu 16 / aug / 00:22  
iga vist ikka masinas :)
 
illu 16 / aug / 00:24  
winamp 2.91
k-lite codexpack full ja elab
 
sTeaLth 16 / aug / 01:40  
mhmh, räägi seda mu arvutile :S
 
Sp33d 16 / aug / 01:49  
kusjuures umbes täpselt sama jama on/oli kadri arvutis, ma ka ei ole aru saanud, et mis värk on, niipalju ainult tean, et mõnes teises arvutis need filmid töötavad korralikult... kuigi ma ise olen tema arvutisse koodekid kõik samamoodi installinud, nagu endale, on midagi ikka valesti (kas siis tõesti arvuti riistvara?!?)
anyway, varsti saab näha, mida see sama film teeb pärast formatit ja eeldatavalt uue kõvakettaga (lol@seagate, täpselt sama mudel, mis mulgi oli ning täpselt sama moodi läks õhtule ka)
 
DracS 16 / aug / 08:36  
Stealth mahe soovitus tee endale k6ige uuem update Windows mediaplayerist :)
Mul oli sama teema ja ka siin töö juures,mõned filmid kas friisisid või jätsid kaadreid vahele,a pärast updatet jooksid k6ik filmid :)
 
Dol Guldur 16 / aug / 19:31  
k-lite codec pack basic ajab kah asja ära, kõik vajalik täitsa olemas
 
sTeaLth 16 / aug / 20:21  
k-lite sucks, nimo sucks, dracsi pakk sucks, xvid sux
edit: xp sucks
Muudetud 1 korda, viimati 16 / aug / 20:22 sTeaLth poolt.
 
DracS 16 / aug / 20:44  
:(
no siis osta masin:D,sest mul töötab selle sld codec packiga k6ik filmid jne:}
 
m1sterX 16 / aug / 22:51  
maybe You suck instead?
 
Dol Guldur 17 / aug / 00:32  
maybe ainult M$ sucks?
 
cobra 17 / aug / 02:23  
No kas see siis ei mõju või?
Koodek pakk
Ma tean seda jama isegi jamasin sellega! Igasugu konfliktid jne....polnud häält, kord pilti jne....lõpuks leidsin hea koodeki pakki! Installimisel, Custom>Sealt Direct VobSound või midagi sarnast maha võtta ja ongi korras! seal kõik ffdshow,Xvid,DivX sees G400 jne???
Siis ikka vaja format teha :P

No aga mida mina tean........
Muudetud 3 korda, viimati 17 / aug / 14:42 cobra poolt.
 
sTeaLth 17 / aug / 13:12  
äkki annaks mõne lingi või nime ka
 
MailmanMel 18 / aug / 01:08  
mina igatahes võtsin Koidula2k3-el illmani arvutist mingi lambi codeci installi, panin selle peale ja nyyd on siiamaani kõike mänginud
 
sTeaLth 19 / aug / 01:35  
ma ei suuda seda uskuda.. COBRA! IT WORKED! finally. ma olin nagu just lootust alla andmas. see vastik format oli juba mu plaanides, aga nüüd võin rahuliku südamega XP probleemid seenele saata ning pöörduda tagasi oma rahulikku all-codecs-all-oh-kay-maailma. wheee!!!!

never give up hope, guys.
 
cobra 21 / aug / 15:12  
No tore et sain abiks olla, ise ka sellega suur jama näinud! Aga lõpuks sain ise ka hakkama! Teab kui hea ta on aga ajab asja ära......ise tegin ikka formatti ka! :(
 
mcv 1 / aug / 01:39  
muide mulgi oli siin mõni aeg tagasi mingi totaalne kämm nende koodekitega või vähemalt nii ma arvasin.

nusberdasin siin üht ja teistpidi aga tulemust ikka polnud. lõpuks sobrasin mälusoppides ringi ja mõtlesin et mida ma tegin arvuiga vahetult enne kui asjad kehvaks läksid. ja meenusid uued graafika draiverid.

lähemal uurimisel selgus et uute draiverite installeerimisel oli overlay color controllis pandud gamma 3,61 peale, mis muutis filmide vaatamise suht võimatuks. nüüd timmisin paika ja hetkel on pilt korralik.